Medi Ambient i Energia

La sectorial de Medi Ambient i Energia renova la seva executiva

Nova executiva al capdavant de la sectorial de Medi Ambient i Energia
Nova executiva al capdavant de la sectorial de Medi Ambient i Energia

El dimarts 3 de març, a la Seu Nacional, es va celebrar l'assemblea de la sectorial de Medi Ambient i Energia que va renovar el seu equip per a la nova executiva.

Primerament, l'Antoni Ferran, va fer balanç de la feina feta per la sectorial durant els darrers quatre anys posant l'accent en les múltiples jornades organitzades i la capacitat que s'ha tingut de posar de relleu el discurs ecologista dins el partit. Al seu parer, va dir, "estem aquí per fer les coses diferents, per fer el mateix ja hi són els altres" i va assenyalar que és urgent avançar cap a un nou paradigma i model mediambiental. 

A continuació, es va dur a terme la presentació de la candidatura en que l'Antoni Ferran i la Meritxell Valladares van ser reescollits a la presidència i a la secretaria general respectivament.

També es van presentar cadascuna de les persones que formaran part del nou equip explicant el seu perfil i el seu projecte. Podeu conèixer la nova executiva de la sectorial en aquest enllaç: https://www.esquerra.cat/ca/medi-ambient-i-energia#team

La Sílvia Casola, secretària nacional de Transició Ecològica, va agrair a la sectorial la feina feta i els va va encoratjar a seguir fent bona feina plegats per tal d'abordar l'emergència ecològica i treballar per un nou paradigma de sostenibilitat.